Zwangerschapszwemmen
Binnen

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen is een speciale zwemles voor zwangere vrouwen. Het is niet bedoeld om te leren zwemmen, maar om tijdens je zwangerschap in beweging te blijven. Je werkt in een zwembad in groepsverband aan je conditie en spierkracht.

Tijdens de les komen verschillende drijf-, zwem- en ontspanningsoefeningen aan bod. Een deskundige instructeur begeleidt je bij het uitvoeren van de oefeningen. De les duurt zo’n 45 minuten.

Je kan zwangerschapszwemmen gedurende je hele zwangerschap uitoefenen. Je bepaalt zelf in welk stadium van de zwangerschap je begint. Veel vrouwen beginnen ermee wanneer ze zo’n 12 weken zwanger zijn. Zolang je je goed voelt, mag je tot de bevalling blijven zwemmen.

Voordelen zwangerschapszwemmen:

-Je werkt aan je conditie en spierkracht.

-Het kan helpen tegen misselijkheid.

-Het is goed voor je baby.

-Je kan het gedurende je hele zwangerschap doen.

-Het is weinig blessure gevoelig.

Is je baby 3 maanden oud? Dan kan je met hem gaan babyzwemmen. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kleine en bevordert op een ontspannen manier de band tussen jou en je kind.

Wat heb je nodig?

  • Badkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les Zwangerschapszwemmen
9,50
Losse les Zwangerschapszwemmen Ooievaarspas
4,75
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.