Inschrijven Zwemles

Inschrijven Zwemles

Schrijf uw kind nu in voor Zwemles bij De Fluit

Inschrijven zwemles Leidschendam-de Fluit

Wij geven kwalitatief goed zwemonderwijs volgens de normen van het Nationaal Zwemdiploma, uitgegeven door de NPZ-NRZ.

Inschrijven
Wil jij je zoon of dochter inschrijven voor zwemles dan ga je naar de A-wachtlijst. Je kan voor één of meer voorkeurs dagen kiezen. Reken het inschrijfgeld af met iDEAL. De aanmelding op de wachtlijst is hiermee definitief en je gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden*. Je krijgt telefonisch bericht wanneer er met de lessen gestart kan worden.

Inschrijven kan vanaf 3 jaar en starten met zwemles vanaf 4 jaar.

Om je aan te melden Klik hier.

Let op! De zwemlessen op vrijdag duren 30 minuten, op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 45 minuten.

Eerder zwemles gevolgd?
Heeft je kind al ergens anders zwemles hebben gevolgd hoeft er niet ingeschreven te worden voor de wachtlijst. Neem dan contact op via de mail (kassa.defluit@sportfondsen.nl) of telefonisch (070 3209314) met het zwembad.
Er wordt dan een voorzwem afspraak worden ingepland. Voorzwemmen is kosteloos en na afloop wordt bij de receptie de mogelijkheden besproken voor een dag/tijdstip en kan de inschrijving worden voldaan.

Gratis zwemmen met Jip’s lespas bij zwembad de Fluit op zondag!
Vanaf het moment dat je zoon/dochter bij ons is ingeschreven mag hij/zij bij ons gratis zwemmen tijdens de recreatieve uren op zondag op vertoon van de lespas*, haal daarom zo snel mogelijk de lespas op bij de receptie van zwembad de Fluit.

Om je aan te melden Klik hier.

U kunt de inschrijving doen via een computer, laptop of tablet. Inschrijven via uw mobiel lukt helaas niet.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.