Leerling volgen

Eenvoudig en overzichtelijk de vorderingen volgen

Leerlingvolg_280x900_pix.2e16d0ba.fill-900x360-c100

Wist je al dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen?

Inloggen 
Via de button ‘Leerlingvolgen’ hieronder kan je inloggen in het leerlingvolgsysteem en de vorderingen van jouw kind bekijken.

Het inloggen werkt zo:
Je kunt inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Tevens kan je inloggen in het tweede tabblad met voornaam, achternaam (zonder tussenvoegsels) en kaartnummer (naam van de leerling).

Emoticons
Na het inloggen kiest u voor ‘Zwemles’; daar staan 3 emoticons:·        
- De emoticon zonder glimlach betekent dat uw kind de oefening pas net gedaan heeft, en het nog niet onder de knie heeft.·         
- De glimlach emoticon houdt in dat uw kind de oefening begint te snappen, maar nog niet helemaal perfect en automatisch uitvoert.·         
- De met tanden glimlachende emoticon staat voor dat uw kind de oefening helemaal onder de knie heeft, en deze zonder moeite kan uitvoeren.

Alle vorderingen van de kinderen worden bijgehouden in het leerlingvolgsysteem wat ook voor de ouders inzichtelijk is. Ouders kunnen online gemakkelijk zien welke vaardigheden en oefeningen hun kind al beheerst en waar eventueel nog oefening nodig is. Je kunt hier samen ook mee oefenen tijdens het vrijzwemmen op zondag.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.