Actie: aan de slag met goede voornemes!

Nieuws

Actie: aan de slag met goede voornemes!

Sportfondsen-x Aug 2023 01.png

Actie: Aan de slag met goede voornemens!

Het nieuwjaar vitaal starten?

Sla nu je slag met een kwartaalabonnement All-in en maak kans op een E-bike!

Jong, oud, fit om minder fit: zwemmen is voor iedereen en omdat iedereen anders is, bieden we verschillende activiteiten aan. of je nu fanatiek komt banenzwemmen, aquasporten of komt dobberen: regelmatig zwemmen verbeter je spierkracht, humeur en conditie.

Met een kwartaalabonnement all-in geniet je onbeperkt van zwemmen en aquasporten. Schrijf je in januari gratis in, krijg je toegangspas cadeau en maak kans op een Stella e-bike t.w.v. maximaal €2000,-.

ACTIE

Deelnemers aan deze actie krijgen het volgende aanbod:

Geen inschrijf- en paskosten bij een kwartaalabonnement all-in

Van maandag 1 januari t/m woensdag 31 januari 2024 (einde dag) betaal je geen bijdrage aan de inschrijving of aan een toegangspas (tarieven hiervoor verschillen per accommodatie).

Deze actie geldt voor het gebruik van de producten banenzwemmen, recreatief zwemmen en Aquadoelgroeplessen tijdens de geldigheid van het abonnement.

Uitgesloten van deze actie zijn de producten: fitness (individueel en groepslessen), baby- & peuterzwemmen, zwangerschapszwemmen, discozwemmen en alle kinderfeestjes, Sportfondsen Zwem ABC of alle andere vormen van zwemles zoals bijvoorbeeld zwemles voor volwassenen, zwemles voor speciaal onderwijs, turbozwemles, snorkelles, zwemtechnieklessen, baby-peuterzwemles etc.

Het kwartaalabonnement wordt direct in zijn geheel betaald en is vanaf dat moment direct 3 maanden geldig.

De actie is geldig voor iedereen die tijdens de actieperiode een kwartaalabonnement all-in aanschaft, hierna te noemen: “nieuwe abonnementhouder”.

Na betaling van het kwartaalabonnement ontvangt de nieuwe abonnementhouder een automatische mail waarmee hij/zij de deelname aan de actie voor de Stella fiets kan bevestigen. Dit gaat naar www.sportfondsen.nl/aandeslag. Hij/zij laat de relevante gegevens achter en maakt alleen dan kans op een elektrische fiets van het merk Stella t.w.v. maximaal 2.000 euro incl. BTW. Deze gegevens worden alleen voor de actie gebruikt. Eventuele kansspelbelasting en belasting wordt door Sportfondsen betaald.

Voor meer informatie: www.sportfondsen.nl/aandeslag

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.